0
0 Items Selected

No products in the cart.

Constelații tantrice

Privește din afară ce se petrece în Universul tău
MĂ ÎNSCRIU

Vrei să afli adevărul?
În propria ta constelație, poți afla orice este legat de Universul tău.

Ce câștig în urma unei constelații?

1. Au loc conștientizări (prin modul în care se mișcă ceea ce ai pus tu în Universul tău)
2. Au loc vindecări, în urma conștientizărilor, sau pur și simplu, prin trăiri
3. Ai șansa de a vedea Universul tău așa cum este în realitate (ex. Dacă iubita/iubitul se duce lângă dragoste sau fuge de ea…). Poți alege orice (persoane, emoții, frici, sexualitate) și vezi foarte clar ce se petrece de fapt și tu nu conștientizezi sau iți este frică sa conștientizezi. Și astfel știi cum să te comporți mai departe.

DACĂ CONSIDERI CĂ ESTE POSIBIL SĂ FIE DE AJUTOR UNUI PRIETEN/ UNEI PRIETENE PLS SHARE! (Facebook are condiții restrictive și depinde doar de voi să dați sfoară în țară. Eu sunt legată la mâini.)

Când? De 2 ori pe lună

Unde? Piața Victoriei

Contribuția: 70 lei

Rezervări la: myinnertantra@gmail.com

Maxim 10 persoane! Locuri limitate!

Ce câștig dacă îmi fac propria mea constelație?

Îți prezintă universul tău:

UNIVERSUL TĂU SEXUAL (sexualitatea, feminitatea, energia sexuală, orgasmul, tăria interioara, frumusețea, iubirea, atașamentele, pasiunea, spiritualitatea, Tantra și orice altceva vreți să mai aduceți în constelație) ȘI
PERSOANELE CARE FAC PARTE DIN UNIVERSUL TĂU: iubita/iubitul, amanta, fosta/șeful/fostul..etc.
Vrei să vezi cum arată universul tău? Unde se situează iubirea față de sex? Iubirea față de atașamente? Vrei să vezi dacă fostul/fosta se învârte pe lângă iubire, sex sau indiferență?
Poți vedea orice prin constelații! Orice îți dorești să știi, în constelații ți se dezvăluie. Adevărul.

Ce pierd dacă nu îmi fac propria mea constelație?

Pierzi șansa de a vedea Universul tău din ipostaza de observator. Te uiți la tine fără să ai emoțiile și fricile și ce altceva mai ‘cari’ după tine. Și te vei vedea ei pe tine (deoarece cineva va ‘juca’ rolul tău), ocazie unică. Nu este ca și când cobori să bei o cafea. Cineva chiar acceptă să joace rolul tău în viața ta. Și tu stai și privești ce se petrece de fapt, și poate nu ai realizat.

Cine poate participa?

Orice adult care dorește să obțină clarificare, conștientizare și rezolvarea unei situații generatoare de stres.

Cum se lucrează în grup metoda constelației tantrice?

Să ne imaginăm că tu îți lucrezi constelația ta tantrică. Îți alegi o temă de lucru , un aspect din viața ta sau un eveniment. Apoi alegi reprezentanți, atribuind un rol persoanelor din sală (ex. “iubita”, “sexualitate”, …). Ei se vor mișca, se vor poziționa, vor simți și vor reda exact realitatea cunoscută sau mai puțin cunoscută a Universului tău. Se va contura constelația ta.
Persoanele care vin în grup, dar care nu doresc să-și lucreze o constelație vor avea un rol important în cercul de susținere de pe margine, participând subtil la un proces frumos de conștientizare și vindecare personală. Se pot regăsi în anumite secvențe dintr-o constelație prin trăiri intense și conștientizări referitoare la viața fiecăruia.

IMPORTANT! Se pot regla anumite aspect ale vieții fiecăruia dintre noi, atât cei care își fac propria constelație cât și cei care participă la constelație.

Explicația științifică a unei constelații:

Mișcările persoanelor în constelație fac parte din câmpul generat de inconștientul clientului, numit și „câmp morfogenetic” (Ruppert Sheldrake).

În constelație lucrăm cu câmpul morfogenetic sau denumirea dată pentru forma oricărui sistem viu din natură. În interiorul oricărui câmp morfogenetic orice lipsă din sistem are tendința de a se reface în mod identic. Astfel că dacă lipsește o parte dintr-un organism, la nivel fizic apare acea lipsă, dar la nivel energetic imaginea arată ca fiind întreg.

Constelațiile tantrice nu sunt un curs de predare sau prezentare, nu se fac inițieri energetice sau transfer de bioenergie.Nu lucrăm pe dezvoltare energetică, pentru acest domeniu avem Școala de Tantra.

GDPR

2 + 6 =

Share This