0
0 Items Selected

No products in the cart.

Ce este Tantra?

Tantra este o artă

În primul rând Tantra se simte, se trăiește, cuvintele nu sunt suficiente pentru a transmite cu adevărat ceea ce tu vei simți. Începem:

Tantra este o artă, o știință, o cale spirituală și un stil de viață. Cuvântul “tantra” vine din sanscrită și înseamnă a țese, a transforma (după cum spune și Eliade în “Istoria Religiilor”).

Corpul este văzut ca un spațiu sacru al ființei tale. Redescoperi frumusețea, puterea, iubirea care sunt adormite în tine.

Tantra  este despre  Uniunea cu Sinele Tău și cu ființa iubită dincolo de înțelegerea pe care o ai acum.

Ceea ce simți acum și relația pe care o ai acum cu ființa iubită se va amplifica și veți fi atât de conectați, încât veți depăși iubirea fizică. Iubirea dintre voi va fi eternă, dincolo de timp și spațiu. Vei descoperi cine este el/ea cu adevărat, frumusețea umană ascunsă după grijile și activitățile cotidiene.

Este un set de tehnici și secrete vechi care duc către vindecare și eliberare…, verificate de-a lungul celor 4000 de ani, tehnici care au trecut proba timpului. Te conduc către regăsirea puterii interioare.

Simți cum timpul parcă se oprește, iți pui ceasul să sune,  altfel nu realizezi că răsare soarele și tu te scalzi în valuri de iubire. Nu mai există nici timp nici spațiu.

Tantra te învață să simți. Să iubești. Să trăiești liber.

Oamenii merită să descopere puterea  interioară. Vei avea revelația frumuseții, puterii, inocența iubirii interioare. Plăcerea sexuală, erotică pe care o simți acum doar local, la nivelul organului sexual, o vei simți în tot corpul și chiar si în afara lui.

Îți vei activa magnetismul și strălucirea personală. Vei atrage prin ceea ce vei fi.

Fundamentele Tantrei sunt simple, dar foarte puternice:

• mindfulness
• respirație
• mișcare
• sunet
• atingere
• energie sexuală

Imn închinat frumuseții și iubirii din tine

Prin Tantra îți onorezi propriul corp ca formă și casă a propriului tău spirit. Redescoperi frumusețea, puterea, iubirea care sunt adormite în tine.

Tantra  este despre  Uniunea cu Sinele Tău și cu ființa iubită dincolo de înțelegerea pe care o ai acum.

Spiritualitatea și iubirea sunt unite de la începutul creației. Abordările partizane anumitor epoci și orientări au promovat opusul. Ceea ce simți acum și relația pe care o ai acum cu ființa iubită se va amplifica și veți fi atât de conectați, încât veți depăși latura trupească. Iubirea dintre voi va fi eternă, dincolo de timp și spațiu. Vei descoperi cine este el/ea cu adevărat, frumusețea umană ascunsă după grijile și activitățile cotidiene.

Este un set de tehnici și secrete vechi care duc către vindecare și eliberare…

Tantra este un set de tehnici și secrete străvechi, verificate de-a lungul celor 4000 de ani, tehnici care au trecut proba timpului. Te conduc către regăsirea puterii interioare, către conectarea cu persoana iubită la un nivel dincolo de timp și spațiu, către regăsirea iubirii pure, către conectarea cu Universul. Tantra te învață să simți. Tantra te învață să iubești. Să trăiești liber.

Regăsești conexiunea cu natura și cele cinci elemente

Apă, foc, aer, pământ, eter sunt cele cinci elemente ale naturii cu care ne putem conecta prin diverse tehnici, inclusiv prin mâncarea pe care o dăruim corpului nostru. Pământul reprezintă stabilitate și este reprezentat în corp prin sistemul osos, Apa reprezintă fluiditate și este reprezentat în corp de către mișcarea vaselor de sânge, transferul de oxigen din plămâni către restul corpului, Focul înseamnă puterea de  transformare și este reprezentat în corp de sistemul digestiv, Aerul reprezintă mobilitate și are corespondent în corp sistemul respirator, Eterul sau spațiul este abilitatea de a uni în același spațiu, de exemplu protonii și electronii, corespunde în corp spațiului dintre celule.

Este o artă, o știință, o unealtă a transformării umane

Tantra te învață să nu mai fii afectat de ceea ce spun ceilalți, să ai mai mult curaj, mai multă încredere în capacitățile tale, în ceea ce ești tu cu adevărat. Îți dezvăluie calea pe care să pășești în această lume. Vei observa o schimbare în comportamentul oamenilor din jurul tău, te vor privi și aborda diferit. Vei radia, vei transmite iubire, libertate, liniște, pace interioară, puterea de a trăi conștient. Ei VOR SIMȚI și vor răspunde. Fiecare dintre noi ne oglindim părți din noi în ceilalți. Acum ei se vor oglindi în tine.  

Vei avea mai mult succes în relațiile interumane și vei emana acel “ceva” care atrage. 

Simți iubirea în tot corpul, nelimitată de timp sau spațiu

Oamenii merită să descopere puterea  interioară. Prin Tantra descoperi intimitatea sacră. Vei avea revelația frumuseții, puterii, inocența iubirii interioare. Plăcerea pe care o simți acum doar local, o vei simți în tot corpul și în afara lui. 

Îți vei activa magnetismul și strălucirea personală. Vei atrage prin ceea ce vei fi.

Este o cale spirituală și un mod de viață

Îți vei hrăni experiența propriei vieți. Îți vei liniști mintea, gândurile, vei renunța la ego, la “bagajul” pe care îl duci în spate și vei putea să fii liber/ă, conectat/ă cu tot ce se află în jurul tău. Libertatea pe care o cauți există deja în tine, se va trezi și te va însoți în fiecare zi, în fiecare activitate pe care o vei face. Fie că vei avea o zi provocatoare la serviciu, fie că vei avea de trecut piedici, le vei face mult mai ușor. Vei fi o ființă liberă. Și îți vei manifesta sau descoperi creativitatea, care este prezentă în fiecare dintre noi, fie că suntem sau nu conștienți de ea.

 

Sundari Tantra School Practioner

Dacă vei să afli mai multe detalii și să te inițiezi în Tantra, apasă pe butonul de mai jos.

Share This