0
0 Items Selected

No products in the cart.

Cine sunt eu?

Sundari Tantra School
Cand eram la gradinita era cea mai simpla intrebare. Spuneam repede numele si gata. Dar anii au trecut, am invatat ca EU nu sunt doar un nume. Sunt mult mai mult decat atat. Sunt un corp, un suflet, un complex de emotii, frici, cunostinte, dorinte si nu doar atat. Sunt mult mai mult decat atat.

Cine sunt eu?
Cand eram la gradinita era cea mai simpla intrebare. Spuneam repede numele si gata. 
Dar anii au trecut, am invatat ca EU nu sunt doar un nume. Sunt mult mai mult decat atat.
Sunt un corp, un suflet, un complex de emotii, frici, cunostinte, dorinte si nu doar atat. Sunt mult mai mult decat atat.
Raspunsul la aceasta intrebare difera de la persoana la persoana. Doar TU poti afla raspunsul.
Cum descopar cine sunt eu?
Metodele prin care poti descoperi cine esti sunt multiple. Arta tantrica este unul dintre ele. Este poate una dintre cele mai vechi cai, este o cale batrana, are 4000 de ani. De-a lungul celor 4000 de ani milioane de oameni au folosit metodele stravechi tantrice pentru a se descoperi.
De multe ori descoperi despre tine in timpul ritualurilor, in timpul tehnicilor fara sa cauti raspunsul atunci. El vine singur. Doar prin simpla ta prezenta si deschidere.
In ritualurile tantrice iubirea, compasiunea, libertatea se ofera neconditionat. Este o lume libera. Nu oferi ca sa primesti. Oferi pentru ca vrei sa oferi o emotie. Oferi iubire si atat. Esti multumit si fericit ca ai putut oferi persoanei din fata ta ceea ce ai tu mai bun in tine.
Oferi persoanei iubite cea mai luminoasa parte a sufletului tau. Si daca nu iti cunosti lumina si iubirea din interiorul tau, nu este o piedica. Tocmai pentru ca vrei sa oferi ceea ce ai tu mai bun, asa ti se va revela! Vei vedea si descoperi ceea ce ai nevoie.
Din dorinta de a oferi iubire, se va naste iubire! Vei descoperi ceea ce nici tu nu cunoasteai pana acum.
Daca vrei sa afli mai multe, te invit la prima Scoala de Tantra & NLP din Romania.

 

Cele mai recente articole

Blog Sundari Tantra School

Povestiri Zen

Povestiri Zen

Citește în acest articol Povestiri Zen precum: Povara, Cealaltă parte, Arcul, Libertatea femeii, etc. Dă mai departe articolul scris pe Sundari Tantra School dacă ți-a plăcut!

De ce scade vibratia?

De ce scade vibratia?

De ce scade vibratia? Sunt perioade in care te simti mai obosit mai coplesit, simti ca ai in spate saci care te apasa? Stiu sigur ca le cunosti, oamenii au tendinta de a-si scadea vibratia. Ceea ce nu este un lucru foarte nelalocul lui, deoarece viata nu este lineara....

Ganesha lord of obstacles

Ganesha lord of obstacles

                            Lord Ganesha – cel care indeparteaza  obstacolele.          Se mai numeste si Ganapathy.         Lordul GAnesha este lordul obstacolelor. Creeaza dificultati in a obtine ceeac ce  doresti daca timpul nu este potrivit si inlatura...

Ce este masajul tantric?

Ce este masajul tantric?

Masajul tantric este dincolo de un simplu masaj. Minunea atingerii încărcată de iubire depășește orice tehnică matematică bine pusă la punct. Uniunea mentală, intenția, admirația, adorarea face ca persoana care primește acest masaj să transcendă realitatea și să...

Rusinea ne impiedica sa evoluam

Rusinea ne impiedica sa evoluam

  Sunt persoane care datorita rusinii isi refuza evolutia spirituala, sufleteasca. Iti suna cunoscut?  “Ce spune sotia? "Ce spun colegii de serviciu? "Cum ma incadrez in societate daca ea nu sprijina ceea ce eu imi doresc?” Rusinea apare la 2 ani cand invatam sa...